En roadtrip till Östergötland

En roadtrip till Östergötland

En roadtrip till Östergötland

Vi hade inget att göra i går så vi tog en liten roadtrip till Östergötland, första stopp blev Motala. Efter att ha gått runt en sväng på stan så bestämde vi oss för att åka vidare till Vadstena. Där gick vi också runt en stund sen åkte vi tillbaka till Motala. Vi hade bokat bord på Pinchos. Det är det jag gillar med Viktväktarna att man kan äta ute bara man planerar lite. För mig blev det plankstek och kycklingspett. Sköter jag mig fram tills onsdag så går veckan ihop trots restaurangbesök. När vi kom hem från Motala så spelade vi Yatzy och kollade på Melodifestivalen. Jag skriver det varje år men det spektaklet blir bara sämre och sämre för varje år.

Vad har du gjort i helgen?

Ett svar på ”En roadtrip till Östergötland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen