Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hur orkar du? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hur orkar du?

hur orkar du?Bildkälla: Unsplash.com

Hur orkar du?

”Hur orkar du?”
”Du har så många bollar i luften och reser så mycket”
”Du kan ju int bara jobba 50%”
Några meningar jag ofta får höra.

Vilotid

På kartläggningen som Försäkringskassan gjorde när jag ansökte om sjukersättning kom dom fram till att jag i snitt jobbar 17 timmar i veckan. Så jag ligger tom under 50%. Men hur får jag det att gå ihop? Jag har skrivit om de här tidigare och hemligheten är att jag har inbokad vilotid varje vecka. Förra veckan hade jag två föreläsningar men då blir det också mer vilotid både veckan före och efter.

Tidsinställda inlägg

I dag börjar jag dagen med sovmorgon. Det här är ett tidsinställt inlägg så när ni läser detta så ligger jag förhoppningsvis och sover. Sen tänkte jag åka till gymet innan jag ska träffa Åsa på Karlstads träningspraktik. Efter det blir det vila resten av dagen. Tidsinställda inlägg är också något jag använder mig av då och då. När jag har tid över skriver jag några inlägg som kommer upp när jag har mindre tid, tex när jag föreläser. Alltid handlar om noga planering, struktur och att ta vara på vilotiden.

1 reaktion på “Hur orkar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *