Allt är bättre än inget

Allt är bättre än inget

Seg måndag

Den här dagen började som en seg måndag brukar börja. Ville helst dra täcket över huvudet och somna om men det är bara att palla sig upp. Åkte i väg och jobbade i fyra timmar sen hem för att äta lunch.

Allt är bättre än inget

Redan när jag klev upp i morse så bestämde jag mig för att åka till gymet i dag fast det är en seg måndag. Så det fick bli så.  Gick 3,5 km på löpbandet. Allt är bättre än inget och man får göra det bästa av situationen när man har gipsad arm. Det känns i alla fall väldigt skönt så här efteråt.

Matkat(t)astrof

Sen har vi drabbats av en matkat(t)astrof. Baby blötmat är slut och eftersom gymet ligger bredvid veterinären så skulle jag köpa när jag var där. Men den med kycklingsmak är slut så fick köpa biff och fisksmak men båda vägrar hon äta. Vi får se om de går ner sen när hon inser att det inte kommer serveras något annat. Nu ska jag bädda ner mig i soffan, jag är värd det nu!

3 svar på ”Allt är bättre än inget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen