Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ännu en helg har nått sitt slut – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ännu en helg har nått sitt slut

Ännu en helg har nått sitt slut

Ännu en helg har nått sitt slut

Det är söndag igen och ännu en vecka börjar gå mot sitt slut. Jag tycker att tiden går lite för fort. Kom som sagt till Kumla i fredagskväll runt 18. Då åkte vi och köpte pizza för jag tyckte att jag var värd det. Den här veckan har ballat ur totalt. Pizza, semla, godis och massa annat skit. Sen har jag också gått upp 2,4 kg på tre dagar pga vätska av kortisontabletterna. Blir så irriterad men är bara att köra på. I morgon är en ny vecka.

Får låtsas att vi är i Thailand

I går åkte vi in till Marieberg en sväng annars blev det en lugn dag med serietittande och rosa shots haha. Vi var dock ute och åt Thaimat fick det bli. Mamma och pappa sitter på flyget till Thailand just nu så vi som inte fick bli med får låtsas att vi är där. Va och solade solarium förut så satsar på att vara brunare än dom när de kommer hem haha.

En liten promenad

Jag började den här dagen med att sova till 11 sen. Henrik skulle på innebandy och stå i kiosken. Jag orkade inte gå upp när han åkte så fick bli en liten promenad. Sen var det dags för mig och Fröken B att åka hem mot Värmland igen. I morgon är det dags att återgå till verkligheten igen och jobba. Vad har du gjort i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *