Aspiepower Media

Alla hjärtans dag i Skåne

Vid 10 30 tiden hoppade jag på tåget vid Kumlas statio och åkte mot Skåne. Det rullande på och vi blev bara fem minuter sena. Ni vi kan fram hade jag lite tid att göra av med. Jag gick runt en sväng på stan. Sen gick jag och satte mig på ett café. I år firar jag 11år utan psykoser. Psykiatrin har sagt att jag ska ringa dem direkt jag får minsta tecken på återfall… Jag borde kanske ringa nu för senaste månaden har semlorna pratat med mig när jag går på stan. De säger att jag ska äta upp dom och att det inte gör något om jag tar en, två eller 20 stycken 🤣

I dag kunde jag inte motså frestelsen men äh det är ju alla hjärtans dag 😁💖

När jag hade suttit på cafét en stund så promenerade bort skokan där vi skulle vara. Det rasade in folk och det slutade på ca 80 personer. De flesta verkade nöjda.

Jag kommer rulla hem från denna vistelse i Skåne det är iallafall en sak som är säker. Nu ska jag försöka somna så jag är pigg och redo för morgondagens äventyr

På bilden ser ni mig tillsammans med min bloggläsare Amy och hennes kompis Saga.

3 reaktioner på “Alla hjärtans dag i Skåne

  1. Tack för en väldigt bra föreläsning! Tack för att du berättar på ett sätt som fick mig att känna igen och förstå min son ännu bättre. Ibland kan man känna sig så otillräcklig som mamma, men du gav mig en varm känsla av att så länge jag fortsätter slåss för honom så kommer det gå bra. Jag har mycket att lära men jag kommer aldrig ge upp! Så tack igen!! Hoppas du får sova gott <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *