Börja dagen på psyket

Börja dagen på psyket

Börja dagen på psyket

Jag började dagen med lite sovmorgon. Att en timma mer än vanligt kan göra så mycket. Sen åkte jag mot psykiatrin för veckans samtal. Vi har bestämt att vi ska börja ses varannan vecka i stället för varje. Jag tycker att det är lite läskigt. Jag är rädd för att dom snart ska säga att jag klarar mig själv. Att de kommer slänga ut mig igen. Jag är inte redo än. Jag kommer binda fast mig i stolen och vägra gå därifrån. Men det är ingen idé att oroa sig för saker i förskott. Den dagen kommer när den kommer.

Promenad på Bergvik

Efter mötet åkte jag ut till Bergvik för att träffa min kontaktperson.Vi åt lunch och tog en promenad. Eftersom det är så halt ute så passade vi på att promenera inomhus. Köpcentrum är bra ställen att motionera på. Nackdelen är att det finns semlor överallt. Har säkert gått förbi hundra stycken i dag. Dom skriker åt mig att jag ska äta upp dom men än har jag orkat låta bli.

Mot Kumla

Vid 14 tiden åkte jag hem och hämtade upp Bebbsan och åkte mot Kumla. Hon är lite rolig den där Bebbsan. Hon är tyst hela vägen mellan Karlstad och Kumla. I alla fall när vi åker i 100 km. När vi går ner i 60-70 km så börjar hon tjuta för att det går för långsamt. Funderar på att anmäla henne till Svenska rallyt haha. Nu är vi  i alla fall i Kumla. Vi är ensamma hela kvällen för Henrik jobbar. I morgon åker jag vidare mot Skåne för att föreläsa i Kristianstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen