Home Baby Jag fick panik!

Jag fick panik!

by Joanna Halvardsson

En liten promenad

I går trotsade jag kylan och tog en promenad. När jag gick ut så hade jag 30% batteri på mobilen men vette fan vad som hände. La upp en bild på Instagram så swish så tog batteriet slut och mobilen dog. Har du varit med om att kylan snott batteri? Det här kan vara typ femte gången på 10 år som min mobil är avstängd. Jag får panik när den inte är på för tänk om det händer något viktigt så någon måste få tag på mig. Och vad hände tror ni? Jo jag kommer hem och hittar ett meddelande från veterinären på röstbrevlådan.

Jag fick panik!

Jag fick panik och slängde mig på luren och kom fram precis innan de stängde men de i receptionen fick inte säga något, det måste en veterinär göra. Då fick jag ju ännu mer panik. Är det något allvarligt och är det därför de inte säger något? Han ska i alla fall ringa i dag efter 12. Så håll tummarna för att det inte är något allvarligt. Hon var slö i går kväll och låg under en filt bredvid mig i soffan. Det är ju dock inte så konstigt med tanke på gårdagens äventyr.

You may also like

4 comments

Cecilia 30 januari, 2019 - 12:45

Hoppas allt går som det ska!

Reply
Joanna Halvardsson 1 februari, 2019 - 10:06

Det gör jag med:)

Reply
Johanna 13 februari, 2019 - 01:01

Sådär gjorde min mobil när batteriet började bli gammalt, kunde knappt ta upp mobilen ute om det var under 30% batteri.. Butte batteri och så blev det bra!

Reply
Joanna Halvardsson 13 februari, 2019 - 08:33

Okej fast min mobil är bara några månader gammal

Reply

Leave a Comment