Aspiepower Media

Besök hos veterinären

Besök hos veterinären

Besök hos veterinären

I dag har jag Bebbsan vart på ett besök hos veterinären. Vaccination och seniorkontroll stod på schemat. Jag berättade även om att hon börjat kissat på golvet i bland. De misstänker att hon har kristaller/njursten och ville undersöka även detta. När veterinären skulle klämma på urinblåsan sa hon att det kunde göra ont så jag skulle hålla i henne. Vad tror ni att knaskatten gör då? Jo lägger sig ner och börjar kurra och tycker ”Åh vilken skön magmassage ni bjuder på” haha.

Nål genom urinblåsan

Dom ville även ta ett urinprov genom att trycka in en nål genom urinblåsan. Jag fick inte bli med när de gjorde detta och Baby var tydligen inte så samarbetsvillig och var väldigt arg så de gav upp. Förstår om de vill att de proffs håller i henne när detta sker men jag kunde väl i alla fall fått vara med i rummet. Klart som fan hon blir rädd om främmande personer drar i henne och ska köra in en nål i magen på henne. Nu ska vi i stället försöka ta urinprov hemma. Det går så där eftersom hon vägrar kissa på kristallerna de skickade med och i stället kissar på golvet. Får ge det ett försök till annars får jag ringa i morgon och fråga om jag kan ta urinen från golvet. Men det är uppenbarligen någonting med den här familjen och njurstenar.

2 reaktioner på “Besök hos veterinären

  1. Det ska många läkare till för att sätta en nål i min urinblåsa utan söva mig 🙄
    Ganska säkert vet dom redan vad det är på en äldre katt och provet bekräftar bakterier. ”Sätt in behandling och utsätt inte katten för det där”.
    Så har jag resonerat nör dom vill utöva forskning för ”rutinåkommor” på gammal misse. Jag säger inte att jag har rätt men risken är hög 😄
    Om hen gillar att skvätta på plastpåsar så lägg ut en ren påse strategiskt och ta prov från den.
    Hoppas det ordnar till sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *