Aspiepower Media

Leopard på vernissage

Leopard på vernissage

I går var den här leoparden som sagt på vernissage. En fråga jag ställer till mig själv är varför jag inte fixar mig varje dag? Man känner sig ju så mycket fräsigare med lite smink och kammat hår. Jag är dock för lat för att orka fixa mig varje morgon men jag kanske ska börja göra det varannan dag eller nått. Sminkar du mig varje dag?

Mot veterinären

Det här inlägget är tidsinställt så när ni läser det så sover jag troligen. Det blir en liten sovmorgon även i dag sen ska jag och Baby till veterinären. Hon ska vaccineras och göra en seniorkontroll. Baby fyller 10 år i augusti så det är bra att göra en liten extra koll. Hon är värd sin vikt i diamanter så kan vi bromsa sjukdomar så gör vi det. Dock håller vi tummarna för att hon är lika pigg som hon verkar vara.

Leopard på vernissage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *