Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lite nytt till hemmet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lite nytt till hemmet

Nytt till hemmet

Lite nytt till hemmet

Mamma och pappa var som sagt här i går. Vi tog en tur till Rusta och jag hade med mig typ halva affären hem haha. Jag passar på nu två veckor innan jag fyller år och är med och köper presenter till mig själv. Det blev med två rosa kuddar som matchar mina nya rosa gardiner.

Det var svårt att ta en rättvis bild när det började bli mörkt. Dom är i alla fall i rosa sammet.

Ljusfatet är från Ikea men ljuslyktorna från Rusta.

Vasen och tulpanerna är köpte på Rusta för några år sedan.

Det blev också med en puff hem som man kans sitta på i hallen när man knyter skorna. Den matchar mattan som även den är köpt på Rusta för något år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *