Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nya kläder – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nya kläder

Nya kläder

Nya kläder

Det blev ju som sagt en liten shoppingrunda när mamma och pappa var i stan i fredags. Jag köpte två par jeans, ett par byxor, en bikini och hoodie. När man gått ner 12 kg så börjar kläderna bli lite stora. Förra året vid den här tiden hade jag storlek XL och i dag har storlek M (samma modell). På bilden ovan ser ni byxorna och tröjan. Jag har letat efter en gul bikini i snart ett år men inte hittat någon som passar. Har trosorna passat så har BH:n och gjort det och tvärtom. Nu hittade jag äntligen en som passade på New Yorker.

Vernissage

När ni läser det här inlägget som är tidsinställt så ligger jag troligen och sover. Planerar att ta sovmorgon i dag och vid lunch kommer mitt boende. I eftermiddag ska jag och Carolina på vernissage för en fotoutsättlining som jag medverkar på. Kommer berätta mer om den för er sen. Vad har du för planer för dagen?

1 reaktion på “Nya kläder

  1. Kul med nya kläder ?. Igenkänning på svårigheten med bikini, speciellt om man har önskemål på färg eller dylikt ?. Skönt att du hittade en passande tillslut.
    Idag har jag också sovmorgon. Men har lite att göra senare idag. Ska ut och resa. Så schengenintyg, växla pengar, klippning och lämna böcker på biblioteket står på schemat.
    Kram ❤️ Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *