Aspiepower Media

2 år och 6 månader utan självskadebeteende

2 år och 6 månader utan självskadebeteende

I dag är det ett år sedan jag tatuerade mig. Då firade vi 1 år och 6 månader, det var stort. I dag är det ännu större för i dag firar vi 2 år och 6 månader utan självskadebeteende. Med tanke på hur jag mått den här hösten så är det extra stort att jag inte gjort något med tanke på hur många gånger jag tänkt tanken.

För hans skull

Varje gång jag tänker tanken kollar jag ner på min handled och tänker på Ludde. Jag har inte kommit så långt än så jag gör det för min egen skull. Jag gör det för hans skull. För att jag lovat och för att jag alltid håller det jag lovar. I framtiden kan jag förhoppningsvis göra det för min egen skull men vi är inte där än. När det var som värst så påminde han mig: ”Om du skadar dig så blir jag ledsen och jag vet att du bryr dig alldeles för mycket om andra. Därför kommer du inte göra det.” Jag gjorde det inte. Ni kör vi mot 3 år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *