Vardag

Storm på Lugna gatan

Storm på lugna gatan

Foto: SVT

Storm på Lugna gatan

Jag må va 30 år men jag gillar rutiner och vill att saker ska vara som de alltid varit. Därför måste jag se julkalendern på TV:n varje år, för det är tradition. De senaste åren har jag dock varit besviken och inte alls gillat dom. Vad har rymden med julen att göra liksom? Men årets kalender Storm på Lugna gatan, den gillar jag faktisk. Den är mysig, julig och spännande. Jag missa de första avsnittet så jag kollade i kapp och nu väntar jag med spänning på nästa avsnitt.

Försöker få lite julkänsla

Som jag skrivit förut så är det här en lugn vecka för mig så mycket tid har spenderats i soffan. Eftersom jag sett alla avsnitt av årets kalender så började jag se på en gammal i stället. Hotell Gyllene Knorren fick det bli för den har jag inget större minne av. Så nu vet ni vad jag på kvällarna. Försöker få lite julkänsla så här fyra dagar innan jul.

Har du sett årets kalender? Vad tycker du?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ellenlundis
  22 december, 2018 at 18:37

  Jag gillar årets julkalender! 🙂

 • Reply
  Jenny
  23 december, 2018 at 11:20

  Jag har sett den och tycker den är helt okej, inte i klass med Pettson och Findus eller Mysteriet på Greveholm… men helt okej!

Leave a Reply