Home Vardag Resultat vecka 48 och 49 med Viktväktarna

Resultat vecka 48 och 49 med Viktväktarna

by Joanna Halvardsson

Resultat vecka 48 och 49 med Viktväktarna

Går inte så bra

Den senaste månaden har inte min viktresa gått så bra. För de första är de skitväder ute så det blir mycket mindre promenader än vad det blivit under sommaren och hösten. Sen har det varit så mycket den här månaden. Först var konferens och jag fick äta det som fanns. Sen blev det gala och när man vinner får man unna sig saker. Sen hände något annat och något annat och något annat. De hela avslutades med resan till England där jag åt två pizzor, fish and chips och massa annat onyttigt. Sen kom jag hem och då väntade julbord med Hjärnkoll. Det gick ändå ganska bra men sen kom jag hem och tryckte i mig en stor Toblerone, ni vet den där jättestora som finns på taxfree. Som om det inte räckte så tömde jag en stor kakburk med. Nej det är slut där jag körde en pizza till. Så med tanke på det var mitt resultat vecka 48 och 49 med Viktväktarna helt okej.

Resultat vecka 48 och 49 med Viktväktarna

Men jag vägde mindre i dag än vad jag gjorde i lördags när jag vägde mig hemma då vägde jag nämligen 70 kg. De där två magiska biverkningar med min medicin. Ett sug efter allt, vill helst ha något i munnen hela tiden och viktuppgång pga vätska. Jag har känt mig som en vandrande vattenballong senaste dagarna. Ringde psykiatrin i måndags och informerade dom att jag gått upp 2 kg på bara några dagar och bad om vätskedrivande. De skulle skicka meddelande till doktor F så får vi se vad han säger. Under tiden dricker jag vatten som en idiot för vätska driver vätska. Jag tror det är därför det släppt lite men det är fan inte kul att känna sig som en vandrande vattenballong. Dock ska jag kanske vara glad att jag inte väger 5 kg mer efter de senaste veckornas matorgie. Det är bara att kämpa på, jag ska försöka mitt bästa i jul och försöka ta en extra promenad eller två.

You may also like

2 comments

Johnny Månsson 21 december, 2018 - 02:11

Väldigt snyggt i rött och en bra fotograf.

Reply
Resultat vecka 50 och 51 med Viktväktarna - Livet med Aspergers 3 januari, 2019 - 10:19

[…] Jag skrev veckan innan jul att jag tänkte räkna allt och vara stenhård. Hur gick det då? Under jul räknande jag allt och gick + 60 points. Under nyår räknade till att börja med sen tappade jag räkningen. Jag till lät mig att äta godis men jag gjorde bra val och åt inte så mycket som jag gjort tidigare år. Vi åkte till gymmet i mellandagarna och nyårsdagen och vi gick promenader under jul. Hur blev mitt resultat vecka 50 och 51 med Viktväktarna? Det blev succé! I går visade vågen -1,1 kg, jag är sjukt nöjd med mitt resultat. Nu saknas ynka 2,8 kilo till målvikten på 65 kg. Det är bara att fortsätta kämpa på. […]

Reply

Leave a Comment