Aspiepower Media

Ett besök hos Harry Potter i London

Att ha semester på semstern

I vanliga fall brukar jag blogga under mina resor men så blev det inte den här gången. Hade ingen adapter så jag kunde ladda datorn och sen kände jag att jag vill lägga tiden på att göra det jag var där för att göra, att ha semester på semestern. Men misströsta inte, ni ska självklart få veta vad jag gjorde i London så förbered er på att det kommer komma ett gäng London inlägg under veckan.

Ett besök hos Harry Potter i London

Resan började inte så bra, ni kan läsa om det här. Men dag två blev mycket bättre. Vi var uppe tidigt för att åka i väg till Warner Bros studio och Harry Potter museet. Jag är inget jättestort fans men jag har läst böckerna och sett filmerna och självklart måste man besöka Harry Potter i London. Det var verkligen en upplevelse och man inser vilket arbete det ligger bakom filmerna. Vilken rekvisita och detaljer. En bild säger mer än tusen ord så jag låter bilderna tala för sig själva här nedan.

Butter beer

Turen tog ca tre timmar och halvvägs fanns ett café där det såklart serverades Butterbeer. Det är enda stället den finns på så självklart var vi tvungna att smaka. Det är svårt att beskriva smaken men den var väldigt söt och smakade godis. Självklart blev det även ett besök vid plattform 9 3/4. Som sagt bilderna får tala för sig själv men jag kan varmt rekommendera att besöka Harry Potter i England.

Harry potter i London

4 reaktioner på “Ett besök hos Harry Potter i London

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *