Galanaglar

Galanaglar

En vecka ledigt utan att vara ledig

I dag har jag jobbat veckans sista timmar på Elitled. Det blir förövrigt sista timmarna på en vecka för nu tar jag ledigt en vecka för gala och föreläsning i Jönköping. En vecka ledigt utan att vara ledig haha det låter typiskt mig.

Lämna blodprover

Efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa min kontaktperson. När jag ändå var i stan så passade jag på att göra lite ärenden. Bland annat att ta blodprov. När jag kommer till VC undrar de om jag har en urinodling med mig. Öhm bra att ingen informerat mig om det.

Ångest över att kissa

Det är tur att jag glömmer bort att kissa när jag är fokuserad och jobbar för när jag räknade efter kom vi upp i 3,5 timma. Det räckte sa dem så jag slapp åka dit igen. Det är tur att ångest över att kissa i skolan gett mig men så jag helst kissar hemma om jag kan. 

Galanaglar

Jag passade också på att fixa mina galanaglar. Dom fick bli rosa. Jag är väldigt rosa just nu men livet blir lite bättre rosa, så är det faktiskt:D Nu har jag precis kommit hem och ska snart bege mig till Viktväktarna för veckans vägning. 

2 svar på ”Galanaglar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen