Smärta

Smärta

Den här helgen har innehållet mycket smärta. Det känns dock som alla mina helger gör det nu för tiden. Jag har fått ännu ett njurstensanfall och det blev ännu en helg med Spasmofen. Vilket leder till illamående och yrsel. Inte alls trevligt. I morse tog jag mig inte i väg till jobbet och just nu är jag i valet och kvalet om jag behöver åka in.

Heja vården!

Är så trött på att behöva åka till akuten hela tiden. I augusti skickade de en remiss till urologen och jag fick ett brev om att jag skulle få en tid inom åtta veckor. Någon tid har inte kommit så jag ringde i morse för att fråga vad som händer. När jag stått i kö i en timma så kom jag tillslut fram. ”Ja men du ska ju göra en cystoskopi då skulle du valt knappval 3”, sa sköterskan. När hade de tänkt berätta det för mig? Självklart hade cystoskopimottagningen stängt en minut tidigare så får ringa dit i morgon. Heja vården!

smärta

Ett svar på ”Smärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen