4472 unika besökare

4472 unika besökare

Nu ska jag berätta något sjukt för er! Vi har slagit besöksrekord två gånger den här helgen! 4472 unika besökare, så många hade den här bloggen under lördagen och 3201 unika under fredagen. Varför? Jo för att jag tipsade om att Clas Ohlson säljer tyngdtäcken.

Clas Ohlson undrar nog vad som händer

Det är helt galet! Jag ser framför mig hur de sitter på Clas Ohlson’s kontor och tänker ”Vad tusan är det som händer? Varför vill alla köpa tygndtäcken helt plötsligt?”. Egentligen borde jag skicka en fet räkning till dom;) Men jag är glad att ni är så många som gillade inlägget och kul att så många nya hittat hit. Hoppas att ni vill stanna kvar för jag kommer fortsätta med att dela med mig av bra tips.

En ledig helg

Eftersom det rasade in folk här under helgen så passade jag på att ta några ledigt från bloggen. Det har blivit en lugn helg med en hel del serietittande. Carolina var här i går och sydde lite på min galaklänning som jag ska ha på Visa vägen galen. I dag tog vi oss en liten skogspromenad på 3 km. Nu blir det lite mer serietittande. Har du haft en bra helg?

unika besökare

Ett svar på ”4472 unika besökare

  1. Du slår mig med hästlängder. Jag har nästan 500 unika besökare sedan starten av bloggen i mars – 18.
    Funderar på att skaffa mig ett tyngdtäcke för att se om det kan hjälpa mig att sova hela natten. Har provat ett kedjetäcke. Tyngden var okej, men kedjorna ramlade av mig så de gjorde ingen nytta 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen