Aspiepower Media

Hjärnkolls nya musikvideo om psykisk ohälsa

Hjärnkolls nya musikvideo om psykisk ohälsa

I dag är det ingen vanlig dag för det är nämligen Word mental health day. Vad passar då bättre än att kolla på Hjärnkolls  nya musikvideo om psykisk ohälsa. Med musikvideon ”Du är underbar” vill dom sprida hopp till alla som på något sätt berörs av psykisk ohälsa och visa att man inte är ensam. Det finns änglar bland oss, och vem som helst kan vara en ängel – ett plötsligt möte bland alla människor på tunnelbanan, en hjälpsam hand eller ett leende kan göra skillnad. Kanske är du själv en ängel för någon, utan att du ens vet om det. Filmen och musiken är till alla delar gjord av unga med psykisk ohälsa, för att sprida hopp till alla andra där ute.

2 reaktioner på “Hjärnkolls nya musikvideo om psykisk ohälsa

  1. Fin video ,känner igen väldigt mycket. Nu har jag kommit så pass långt i min psykiska ohälsa att jah kan se dessa änglar som finns .
    Förstår videon och tycker den är bra. Det fanns en tid där jag med kände med som hon i filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *