Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 World mental health day 2018 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

World mental health day 2018

World mental health day 2018

I dag är det som sagt  är det World mental health day. Vi i Hjärnkoll i Värmland uppmärksammade dagen genom att åka till Karlskoga folkhögskola. Där hade vi en hel dag med föreläsningar inför ca 160 personer som var både lärare och elever på skolan.

Fick hoppa in

Från början var tanken att jag bara skulle åka med men inte föreläsa. Jag brukar ge andra chansen att marknadsföra sig sådana här dagar. För jag får ju mina bokningar i alla fall. Men det var en tjej som fick förhinder så för några veckor sedan fick jag frågan om jag kunde hoppa in. Självklart kunde jag det.

En lyckad dag

Det blev en lyckad dag med många intressanta och viktiga samtal om psykisk ohälsa.
Är dock en aning trött nu och har landat i soffan. Som jag skrev i går så har jag ett njurstensanfall så föreläste på smärtstillande i dag. Därför jag bestämt mig för att ta en ledig dag i morgon och återhämta mig lite. Så får jag köra veckans sista jobbtimmar på fredag. Jag är glad att jag har möjligheten att lägga mitt jobb efter hur jag mår.

World mental health day 2018

1 reaktion på “World mental health day 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *