Bilder från prisutdelningen

Bilder från prisutdelningen

Vilken magisk eftermiddag den blev i tisdags på stadshotellet i Karlstad när jag skulle ta emot mitt pris. Jag insåg att jag hade ett stort problem en vecka innan galan. Klänningen jag skulle ha var väldigt urringad i ryggen och jag hade världens fulaste solbränna på ryggen. Körde brun utan sol och solade solarium och försöker få bort det värsta men sen la jag ner. Äh jag gillar ju att sticka ut ur mängden så får väl vara hon den där som tar emot pris med konstig solbränna haha.

Visa brösten för publiken

På scenen insåg jag att jag hade ett annat problem. Susanne från ICA Åmål som blev årets arbetsgivare tyckte att vi skulle göra en segergäst. Jag hängde på men när jag lyfte armarna så kom jag på att mina bröst ramlar ur klänningen om jag böjer mig fram eller rör på armarna för mycket. Tack och lov stannade dom kvar där dom skulle vara haha.

Alla bilder nedan är tagna av och tillhör Samhall. Se fler bilder från kvällen här.

prisutdelningen
Landshövdingen Kenneth Johansson, Monica Lingegård Samhalls VD, Jan Scherman Visa vägen-juryns ordförande, Jag, Susanne Enell Årets arbetsgivare och Peter Jihde konferencier.

De här med att vara Bipolär och ta emot ett pris. Det är klart att det är mycket känslor för vem som helst men jag går ju alltid runt med dubbelt så mycket känslor som ”vanliga” personer. Alla var väldigt berörda och alla tio personer jag kände i publiken halvgrät så jag började med grina när jag såg dom.

4 svar på ”Bilder från prisutdelningen

  1. Stort grattis till priset! Du är jättevacker i klänningen, jag gillar också bilden som du lagt upp som titelbild på bloggen också. Jag hoppas du kan ta det lugnt och fira i veckan som kommer, det är dig väl unt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen