En söndag på vårdcentralen

En söndag på vårdcentralen

Som jag skrev redan i går så är jag inte riktigt på topp. De senaste dagarna har jag känt tecken på urinvägsinfektion men har pimplat citron och hoppas på att det skulle gå över. I dag var det dock mycket värre. När jag hade kissat 10 gånger på en timma men ändå trodde att jag skulle kissa på mig så ringde jag jouren. Efter ett snabbt telefonsamtal fick jag en tid 17.40. 17.45 klev jag ut från vårdcentralen med ett recept på antibiotika. Snabba ryck, kan vara världens snabbaste besök på en vårdcentral. Det var dock ingen tvekan denna gång för det var typ första gången på 10 år som det gav utslag på ett urinprov. Plötsligt händer det! Så nu blir det fem dagar med antibiotika. Aja klarade mig i alla fall 1,5 månad utan.

 

En söndag på vårdcentralen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen