Vlogg Youtube

Video: Jag föreläser på funka för Livet

Video: Jag föreläser på funka för Livet

Video: Jag föreläser på funka för Livet

Det var ett tag sedan sist men nu är äntligen ny vlogg uppe på min YouTube kanal. Den här gången får ni hänga med när jag föreläser på Funka för livet. Jag kommer också berätta om hur jag mått senaste tiden. Jag blir jätteglad om ni tummar upp och lämnar en kommentar. Och glöm inte bort att prenumerera på kanal så du inte kommer missa något. Jag skulle bli så glad om vi kunde ni 200 prenumeranter, det är nära nu!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cecilia
    17 september, 2018 at 10:03

    Läkare talade inte om för mig att jag drabbats av depression. Ändå fick jag mediciner utskrivet för det. Inte heller att jag har migrän. De två fick jag läsa mig till på nätet.
    Mycket märkligt.

Leave a Reply