Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Video: Jag föreläser på funka för Livet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Video: Jag föreläser på funka för Livet

Video: Jag föreläser på funka för Livet

Det var ett tag sedan sist men nu är äntligen ny vlogg uppe på min YouTube kanal. Den här gången får ni hänga med när jag föreläser på Funka för livet. Jag kommer också berätta om hur jag mått senaste tiden. Jag blir jätteglad om ni tummar upp och lämnar en kommentar. Och glöm inte bort att prenumerera på kanal så du inte kommer missa något. Jag skulle bli så glad om vi kunde ni 200 prenumeranter, det är nära nu!

1 reaktion på “Video: Jag föreläser på funka för Livet

  1. Läkare talade inte om för mig att jag drabbats av depression. Ändå fick jag mediciner utskrivet för det. Inte heller att jag har migrän. De två fick jag läsa mig till på nätet.
    Mycket märkligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *