Tillbaka i Värmland

Ändrade planer

Planen var att jag skulle åka hem från Kumla i måndags för att jobba. Men det ville inte kroppen. Eftersom jag hade över 38 graders feber så fick jag stanna en dag till. Sen har vi ett annat problem… Att jag kissar typ 10 gånger i timmen för att det på riktigt känns som att jag ska kissa på mig. Så det kändes oklart om jag skulle orka hålla mig i 12 mil.

Lugna dagar

Henrik jobbade måndag och tisdag så jag och Baby fick ta hand om varandra. Det två lugnar dagar med massa mys och vila. Har börjat kolla på Love Island Sverige. Kan inte direkt påstå att det är bra men nu kan jag inte sluta titta för måste se vad som händer.

Tillbaka i Värmland

Nu är jag hemma i Karlstad igen. Jag är inte frisk men ska försöka överleva två timmar på jobbet. Jag ska även träffa min kontaktperson men det får bli en lugn träff i dag. Vad har ni hittat på de senaste dagarna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen