Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 VECKOPLAN 33 | En hektisk vecka – Aspiepower Media
Aspiepower Media

VECKOPLAN 33 | En hektisk vecka

En hektisk vecka

Det är dags för en ny vecka och nya äventyr. Det här blir en hektisk vecka och jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag planerade denna. Då jag lagt alla veckans aktiviteter på tre dagar sen är jag ledig resten av veckan. Tyvärr kan man ju inte styra allt så det får bli så här i bland.

En hektisk vecka
Bildkälla

Veckoplan:

Måndag:

Jobb 9-13 sen ska jag åka till Åsa för rehab och planering av hennes sociala medier.

Tisdag:

Jobb 9-13.
Sen ska jag vara hos frisören klockan 15.

Onsdag:

Jobb 9-15.
11-14 ska jag träffa min kontaktperson.
16.15 invägning hos Viktväktarna.
17.00 Möte med Hjärnkoll.
Sen tar jag helg;)

Torsdag:

Jag tar sovmorgon sen drar jag till Hagfors på speedway.
Jag kommer spendera helgen i Hagfors men har inga större planer.


Veckans förväntningar:

Ser fram emot att få klippa av lite hår för det väckte väldigt snabbt den här gången.

Veckans utmaning:

Att orka med trots det intensiva schemat denna vecka.

Hur gick förra veckans utmaning?

Det blev ingen -10 kg diplom men jag är en bra bit på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *