Home Dregen / Backyard Babies / The Hellacopters Jag gick mista om en miljon

Jag gick mista om en miljon

by Joanna Halvardsson

Hamnade i en storm

Jag överlevde jobbdagen och resan till Hagfors. De sista var nästan ett under för herregud vilken storm det blev i dag. Under de nio milen körde jag förbi över 20 träd som låg halvt över vägen. Fram kom jag i alla fall tillslut och fick äntligen fick jag borra in nästan i Bebbsans päls igen <3. När jag kom åkte jag och mamma  ner till mosters affär för att köpa nya byxor till mig. Det blev ett par i storlek 36 helt sjukt för 10 år sedan hade jag storlek 46.

Dagens middag

Jag gick miste om en miljon

Sen måste jag berätta en annan sak. Det kan vara så att jag gick miste om en miljon i går. Ja okej kanske en miljon men nästan. Jag var ju som sagt på bingo med Carolina i går. De blev lite kaos där en stund… Pappa smsade speedwayresultat så jag kunde hänga med i matchen. Att göra två saker samtidigt gick bra sen skickade min kompis bilden bilden. Helt plötsligt fick Carolina spela på tre brickor för jag hade fullt upp med att följa speedway och kolla almanackan  Kanske gick jag miste om en storvinst men vad gör det när mina favokillar kommer till stan  ?

Jag gick miste om en miljon

You may also like

1 comment

Emma Engström 11 augusti, 2018 - 00:37

Åhh en miljön vore ju något! 😀

Reply

Leave a Comment