Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att ta en selfie med en valp – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att ta en selfie med en valp

Att ta en selfie med en valp

Gårdagen avslutades med bilbingo med de här gänget. Vi vann inget men det var trevligt ändå. Att ta en selfie med en valp är inte så enkelt. Billy är väldigt bra på att selfies trots sin låga ålder. Eller vad tycker ni?;) I dag är en sådan där dag då jag skulle vilja dra täcket över huvudet och säga godnatt. Är sjukt trött och har ont i mage. Bara fyra timmars jobb kvar sen tar jag helg och beger mig till Fröken B i Hagfors.

valp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *