Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tagen på bar gärning…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tagen på bar gärning….

Tagen på bar gärning…

Baby heter ju egentligen Backyard Baby, varför förstår ni nog;) Men i 9 år har hon vägrat att lyssna på Dregen och Backyard Babies. När jag sätter på de i bilen så skriker hon tills jag byter till Rix FM Dregen är med live på P3 och när jag låg i sängen och lyssnade så kände jag mig iakttagen…. Hon är kanske en rockkatt trots allt

tagen på bar gärning

Inte långsint

Baby var som vanligt sur när jag kom hem. Hon är alltid det när jag är borta i några veckor. Hon ignorerar mig i ca 1 dygn sen orkar hon inte låtsas mer. Tur att hon inte är långsint i alla fall;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *