Aspiepower Media

Ingen bra dag

Ingen bra dag

I dag är en sådan där dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och somna om. Jag vaknade upp helt kallsvettig med ont i magen. Men i bland måste man göra saker även när man inte orkar så det var bara att palla sig i väg till jobbet.

Svider inte lika mycket

Min urinblåsa är fortfarande öm men det svider inte lika mycket längre. Kanske funkade citronbehandligen trots allt. Jag tror dock att infektionen är borta men att stenen rispat så det är det som gör ont. De gjorde en cystoskopi för några år sedan och gick ner med kamera i urinröret. Då hittade dom en rispa i urinblåsan men det läkte av sig själv på några veckor. Jag känner igen känslan.

Överlevde jobbdagen

Jag överlevde i alla fall jobbdagen. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och bara tar det lugnt i väntan på att Elitserien i speedway ska börja.
Ingen bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *