Det blev ingen lugn kväll

Det blev ingen lugn kväll

Som jag skrev förut så var tanken att jag skulle ha en lugn och skön eftermiddag/kväll i soffan. Så blev det int riktigt. I stället spenderade jag fyra timmar på akuten. Jag ringde 1177 när jag kom hem från jobbet och rådfrågade. Eftersom jag haft allt från njursten till cystor på äggstockarna och jag haft ont i över en vecka så tyckte hon att jag skulle åka in. Så det inte är något annat som vi missar.

Gyn eller kirurgen?

När jag väl kom in så kunde de inte bestämma sig för om jag skulle till gyn eller kirurgen. Efter mycket om och men så fick en kirurg kolla på mig först. Domen blev inte så oväntat njursten. Jag har inget akut anfall nu men precis som jag trodde så har troligen stenen rispat så urinblåsan är öm och svider. Eftersom allt tyder på njursten så slapp jag gyn den här gången.

Medicinerar mig själv

Jag skulle fortsätta med de urinvägsvidgande tabletterna som jag började med redan i torsdags. Haha vad ska jag med läkare till när jag kan medicinera mig själv. Sen blir det röntgen igen om några veckor. Får jag feber och blir sämre så måste jag såklart åka in för då kan stenen sitta fast men i nuläget tyder inget på det.

Det blev ingen lugn kväll

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen