Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Världens tråkigaste sport – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Världens tråkigaste sport

Världens tråkigaste sport

I dag har jag varit på världens tråkigaste sport, långbanespeedway. Nu undrar nog någon om jag slagit i huvudet hårt men nej de är fan tråkigt. Det är andra tävligen jag ser i mitt liv men det är så långtråkigt. För de första så tar tävlingen hundra år, fast de bara kör 10 heat. Sen var de två omkörningar på hela tävlingen. Tack Anders Mellgren för att du gav mig lite action. Som det inte vore nog så är typ alla som kör typ pensionärer och inte ens snygga, haha. Nej, nej, nej! Tacka vetja vanlig speedway!

En lastbil i kameraväskan

Bosse hade i alla fall fixat bästa fotoplatsen till oss. De är en annan dålig grej med långbana. Travbanorna har högre staket än en vanlig speedwaybana, så man behöver en lastbil för att komma över sargen. Tur att jag inte ska fota långbana nått mer för jag har tyvärr inte plats med en lastbil i kameraväskan;)

1 reaktion på “Världens tråkigaste sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *