Aspiepower Media

5 år av kärlek

5 år av kärlek


5 år av kärlek och 1 år som förlovade

Vid den här tiden för 5 år sedan sprang jag runt som en yr hörna i lägenheten och väntade på att du skulle komma hit. Jag skulle hjälpa dig att scanna in bilder men en halvtimma senare ligger vi och kramas i min säng haha;) Jag har alltid trott att jag vetat vad kärlek var. Men jag hade ingen aning om vad äkta kärlek var förrän du kom in i mitt liv.

I dag är det fem år sedan du blev min och det är 1 år sedan vi förlovade oss.  Andra har knappt stått ut med mig i fem månader men du har stått ut med mig i fem år. Jag är så fruktansvärt glad över att du vill fortsätta att stå vid min sida, fast jag inte alltid är den lättaste att leva ihop med. Jag är glad att du alltid finns där när jag är arg så jag sparkar på väggar. Är ledsen så jag slåss med kuddar. Glad så jag gör kullerbyttor i sängen. Eller ligger på akuten och är hög på morfin. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig Henrik, då, nu och för alltid <3

6 reaktioner på “5 år av kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *