Lägga en förmögenhet på speedway

Lägga en förmögenhet på speedway

Hejsan hoppsan kompisar!
I dag har jag jobbat i fem timmar sen rattade jag bilen mot Hagfors. Skönt att träffa fröken B igen. I morgon blir det långbane speedway. Jag lyckades glömma kameraladdaren i Karlstad, heja mig! Har dock två batterier så de borde hålla ett tag. Har varit och köpt vanliga batterier så får köra med de i värsta fall men det går åt en förmögenhet typ. Men det är det ju värt när det gäller speedway haha.

Speedwaysemester

På tal om speedway så berättade jag ju att vi skulle köra en roadtrip nästa vecka. Jag jobbar måndag och tisdag sen rullar bilen mot Målilla. På onsdag rullar den vidare till Nässjö för match nummer två. Så vi hoppas att regnet håller sig borta nu. Vanliga människor åker på solsemester vi åker på speedwaysemester haha. På torsdag är tanken att vi åker vidare neråt mot Danmark men planen kan ändrats om regenet kommer. Plan B är att dra till Stockholm och kolla på Dregen i stället. Eller ja det är min plan oklart om Henrik går med på det;) Jag tänkte vlogga hela resan så ni kommer få hänga med på vårt äventyr.

Lägga en förmögenhet på speedway

3 svar på ”Lägga en förmögenhet på speedway

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen