Resultat vecka 29 med Viktväktarna

Resultat vecka 29 med Viktväktarna

I går var det dag för veckans vägning och den här gången var det inte alls kul att väga sig. +1,8 blev resultatet men 1,5 av dom gick jag upp på mindre än ett dygn. Det blev samma sak förra gången jag hade njursten. Jag är svullen så det ser ut som jag är gravid i sjätte månaden. Det är bara att fortsätta kämpa på. Nästa vecka hinner jag inte väga  mig för ska vi väg på andra äventyr. Men jag hoppas att de där 1,8 kilona är borta igen när jag är hemma igen.

 

Resultat:

Sedan start januari 2018: -7,8 kg
Sedan start maj 2008:
– 23,2
Kvar till delmål 1:
2,2 kg
Kvar till målvikt:
6,8 kg

Resultat vecka 29 med Viktväktarna

Ett svar på ”Resultat vecka 29 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen