Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 29 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 29 med Viktväktarna

Resultat vecka 29 med Viktväktarna

I går var det dag för veckans vägning och den här gången var det inte alls kul att väga sig. +1,8 blev resultatet men 1,5 av dom gick jag upp på mindre än ett dygn. Det blev samma sak förra gången jag hade njursten. Jag är svullen så det ser ut som jag är gravid i sjätte månaden. Det är bara att fortsätta kämpa på. Nästa vecka hinner jag inte väga  mig för ska vi väg på andra äventyr. Men jag hoppas att de där 1,8 kilona är borta igen när jag är hemma igen.

 

Resultat:

Sedan start januari 2018: -7,8 kg
Sedan start maj 2008:
– 23,2
Kvar till delmål 1:
2,2 kg
Kvar till målvikt:
6,8 kg

Resultat vecka 29 med Viktväktarna

1 reaktion på “Resultat vecka 29 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *