Hur jag firade 2 år

Hur jag firade 2 år

I går morse när jag vaknade så var Henrik redan vaken så jag klev upp men då skickade han mig tillbaka till sängen. Han hade nämligen varit ute och köpt frukost till mig när jag sov. Min pojkvän vet hur man firar två år utan självskadebeteende på bästa sätt. Man äter bullar till frukost!

Hur jag firade 2 år

Promenad

När vi hade vaknat till liv så åkte vi till Mariebergsskogen och tog en promenad på 4,5 km. Det är lyx att vi har en sådan fin park med underbar miljö mitt i stan. Åker ni förbi Karlstad och har barn så måste ta ett stopp vid Mariebergsskogen.

Livet blir så mycket roligare med lite färg!

Värd en pizza

Efter promenaden så åkte vi och köpte pizza. Jag firar bara två år utan självskadebeteende en gång i livet (förhoppningsvis) och jag tyckte att jag var värd det. Hade det varit för ett halvår sedan så hade jag tryckt i mig hela på en gång. Nu tog jag bara halva i går och halva i dag och följer jag planen i dag och morgon så går pointsen ihop iallafall. Det är det jag älskar med Viktväktarna, att man kan äta allt men inte alltid.

Ett svar på ”Hur jag firade 2 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen