Aspiepower Media

Pinchos och nya naglar

Pinchos och nya naglar

Henrik kom hit i går och vi åkte till stranden nästan direkt. Det är ju galet varmt nu så det blev en tur till stranden även i dag. Sen kom mamma och pappa hit och vi åt middag på Pinchos. Det är det bästa med Viktväktarna, att man kan äta allt men inte alltid. Så jag åt kycklingfilé till lunch och använde min veckobonus så den här veckan gick ihop trots restaurangbesök. När vi hade ätit klart fortsatte vi in till stan där jag bestämde mig för att fixa mina naglar. När Therese Lindgren lanserade sitt egna skönhetsmärke så gjorde hon en undersökning. Den visade att många könner att de mår bättre på insidan när de känner sig fin på utsidan. Jag kan verkligen relatera till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *