Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 28 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 28 med Viktväktarna

Resultat vecka 28 med Viktväktarna

I dag var det dags för veckans vägning. Jag har testat att köra en vecka utan socker och det har gått över förväntat och det gav resultat. Mitt resultat vecka 28 med Viktväktarna blev -0,8 kg. Det betyder att jag nu tappat -8,6 kg. Nu är det bara ynka 0,3 kg kvar av de det jag gick upp under resan till Kroatien. Nu kör vi en vecka till!

Resultat:

Från start januari 2018: – 8,6
Från start 2008: – 24 kg
Kvar till delmål 1: 1,4 kg

Resultat vecka 28 med Viktväktarna

1 reaktion på “Resultat vecka 28 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *