Ibland gillar jag hastiga förändringar

Ibland gillar jag hastiga förändringar

Det blev en tur till Eskilstuna i går för att se Smederna ta emot Lejonen. Vi bestämde det redan förra veckan men jag tänkte inte på att Zandras bror kör i Smederna. Men i går morse så skrev hon på Facebook och undrade om någon ville med henne till Västerås. Då kom jag på att Pontus skulle till Eskilstuna så jag skyndade mig att skriva att hon skulle åka med honom i stället. Det tog två minuter sen ringde hon och sa att hon kommer, i bland gillar jag hastiga förändringar;) En bild säger mer än tusen ord….

Ibland gillar jag hastiga förändringar

När Joanna är på speedway… En match live och Luddes match i mobilen;)
Jag fick lagledaren blommor ?
Jag fick lagledaren blommor ?

bland gillar jag hastiga förändringar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen