Kan man säga upp sig från sin egen kropp?

Kan man säga upp sig från sin egen kropp?

Jag blir lite trött på min kropp. Varför kan det inte få vara bra mer än några dagar? Nu är min mage i gång igen. Oklart vad felet är den här gången för hela magen känns som ett stort blåmärke. Jag gissar på att det är min IBS men eftersom jag har haft allt man typ kan ha så är det svårt att säga vad det är den här gången. Har tagit Naproxen och alvedon men får ingen effekt alls. Har ett recept på Spasmofen liggandes på apoteket så vi får se om vi får ta en tur till Örebro och hämta ut det sen. Kan man säga upp sig från sin egen kropp? För då gör jag det nu!

 

Kan man säga upp sig från sin egen kropp?
värmedynan är min bästa vän.

Ett svar på ”Kan man säga upp sig från sin egen kropp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen