Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 27 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 27 med Viktväktarna

Resultat vecka 27 med Viktväktarna

I dag var det dags igen för veckans invägning. Mitt resultat vecka 27 med med Viktväktarna blev -0,5 kg. Det betyder att jag nu har tappat 7,8 kg och har det är 2,2 kg kvar till första delmålet – 10 kg. Jag cyklade till dagens vägning så det blev sammanlagt 7,2 km i dag.

Lite jobb i morgon

Nu ligger jag i soffan och ska följa resultat på datorn för Ludde kör SM-kval i dag. Sen det sängen för i morgon ska jag jobba lite. Ska i väg och fota lite åt Karlstads träningspraktiks sociala medier. När jag är klar så ska jag åka mot Kumla och kommer stanna där tills på tisdag.

Resultat vecka 27 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *