Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Det blev inget Torsby – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det blev inget Torsby

Det blev inget Torsby

Jag skulle ha varit med Carolina till Torsby i dag. Jag ställde dock in det, för jag är inte riktigt på topp. Jag pendlar mellan att vara hyper, ledsen och arg. Så i stället tog jag en Zyprexa i går kväll och sov tills jag vaknade i dag. Det blev 11 timmar sömn. När jag vaknat till liv så gick jag ut och tog en cykeltur på 3,6 km. Nu ska jag ta en dusch och sen blir det att bara chilla i soffan tills jag ska iväg till Viktväktarna.

Det blev inget Torsby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *