Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att vara sin egen chef – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att vara sin egen chef

Att vara sin egen chef

Det finns fördelar med att vara sin egen chef. En av dom är att man kan jobba vart man vill. Jag började dagen med att filma lite klipp till Karlstads träningspraktiks sociala medier. Sen satte jag mig i bilen och åkte mot Kumla. Henrik jobbar kväll så jag jobbar lite här. Dagens arbetsplats är sängen. Jag har haft sämre arbetsplatser;) I morgon är Henrik ledig men vi har inga planer för helgen så vi får se vad som händer.

Att vara sin egen chef

1 reaktion på “Att vara sin egen chef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *