Jag är rädd för känslor

Jag är rädd för känslor

Sedan de satte diagnosen Bipolär sjukdom typ 2 hösten 2015 så har jag varit lite rädd för känslor. För jag vet vad de kan göra med mig. Alla påverkas vi av känslor men har du bipolär sjukdom så är du ännu känsligare. Jag är i sorg och jag är rädd för att det här ska ska start igång något. Som jag skrev redan i tisdags så har jag tecken på att jag är påväg att bli hypoman och det här skulle kunna vara grädden på moset.

Måste dra i handbromsen i tid

Under de här tre åren har jag dock lärt mig hur min sjukdom fungerar och vad jag kan göra för att försöka förhindra att komma in ett skov. Men det är viktigt att lyssna på kroppen och dra i handbromsen i tid. Jag har bra självinsikt och jag tycker att jag är ganska bra på det. Så jag åkte till Hagfors i går och har tagit lugnande och kommer göra det i några dagar.

350 års kalas

Pappas jobb Uddeholm AB  firar 350 och Zara Larsson ska uppträda så vi ska åka dit och kolla. Senare i kväll är det dags för speedway när Valsarna tar emot Norra speedwayalliansen. Det kommer bli första matchen i år som jag kommer fotografera. Ser verkligen fram emot det. Annars kommer det bli en lugn helg och ladda batterierna innan dag är dags för de första timmarna på nya jobbet på måndag.

 

Jag är rädd för känslor
Bildkälla

Ett svar på ”Jag är rädd för känslor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen