Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Kiss(e)katten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kiss(e)katten

Baby borde tvätta

Jobbade fyra timmar i dag sen åkte jag hem och åt lite lunch innan det var dags att tvätta. Jag har översvämning i tvättkorgen och fast jag tvättat två gånger på en vecka så har jag en hel resväska kvar. Tycker att Baby kan lära sig att tvätta när jag jobbar. När det var färdigtvättad så tog jag en cykeltur, glömde starta aktivitetstsklockan men skulle skatta det till ca 4 km. Nu har jag bosatt mig i soffan och tänker ligga här och göra ingenting resten av kvällen.

Kiss(e)katten

Ni som följer mig på Facebook (gör det inte det, gör det här!) såg att jag skrev i går att Baby har kissat utanför lådan. Hon är pigg och helt som vanligt men har börjat kissa på lådan i bland och i bland på golvet. Jag tror att det en protest för att jag varit borta, så jag har valt att avvakta med att ringa veterinären. Vi hade ett allvarligt snack i gårkväll där jag informerade henne om att det var dags att kissa som man ska annars måst vi åka till doktorn. Tydligen gick det in eller så var det kasslermutan. Jag är inte säker men nu har hon kissat rätt i över ett dygn. Det är inte lätt att vara en liten kiss(e)katt.

Kiss(e)katten
Mamma måste vi ta pinsamma selfies hela tiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *