Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Promenad runt Knappstadsviken – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Promenad runt Knappstadsviken

Promenad runt Knappstadsviken

Vi började den här dagen med sovmorgon tills efter 11. När vi hade vaknat till liv så kollade vi på lite serier innan vi bestämde oss för att ta en promenad. Dagens promenad blev runt Knappstadsviken och nu visar stegräknaren 4,5 km. Det var härligt väder ute i dag. Väl hemma igen har vi sett några avsnitt till av Broadchurch, serien vi kollar på. Kan rekommendera den om ni inte sett den.

Knappstadsviken

2 reaktioner på “Promenad runt Knappstadsviken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *