Aspiepower Media

Resultat vecka 25 med Viktväktarna

Resultat vecka 25 med Viktväktarna

I dag var det dags att få domen efter två veckor all inclusive. Resultatet vecka 25 med Viktväktarna blev + 1,7 kg. Jag tycker att det är helt okej med tanke på att jag ätit våfflor med nutella till frukost. Pizza slice till lunch och middag. Efterrätt två gånger om dagen. Varje dag! Och drinkar och chips på det Jag har också gått över 170 000 steg och kört några pass vattengympa. Nu tar vi nya tag och fortsätter kämpa mot målet!

Lugn kväll med B

När jag hade jobbat klart så åkte jag hem och chillade lite. Sen pallade jag mig ut och tog en promenad på 3,5 km fast att det blåser hur mycket som helst. Nu ska jag fixa lite mat och sen blir det en lugn kväll med Bebbsan.

Resultat vecka 25 med Viktväktarna

Resultat från start 2008: – 22,6 kg
Resultat från start januari 2018: -7,2 kg
Kvar till delmål 1:  2,8 kg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *