Det känns så onödigt

Det känns så onödigt

I dag är jag ledig men är ändå uppe med tuppen för det är dags för njurröntgen för att se vad mina kära njurstenar har för sig. Men det känns så jävla onödigt för vi gjorde ju en akutröntgen för tre veckor sedan och då var en sten kvar och den hade legat på samma ställe i 1 år. Risken att den har rört på sig är ju inte så stor så det känns onödigt att göra en röntgen till. Vi tror att jag har grus som går och det syns ju inte. Dock är det lika bra att jag pallar mig i väg och gör de här för läkaren sa att han skulle skicka remiss till urologen när han fått svar och den remissen vill jag ju ha. Jag kan dock vara världsmästare i att bli röntgad.

Ställen jag röntgat som jag minns:

Huvud: Fem gånger gånger.
Höger fot: Minst fem gånger.
Vänster fot: Minst tre gånger
Tår: Tre gånger.
Höger hand: Minst fem gånger.
Vänster hand: Minst tre gånger.
Höger armbåge: Tre gånger.
Vänster armbåge: 1
Höger axel: En gång.
Mage: Vill inte ens vet minst 10 gånger kan säkert vara 20.
Njurar: Samma som ovan minst 10 gånger säkert mer.
Lungor: Minst fyra gånger.

Sönderstrålad?

Folk är oroliga för strålning från mobilen ska skada dom. Jag behöver inte ens tänka på det för jag är nog sönderstrålad sedan länge med tanke på alla gånger de röntgat mig. Därför känns det ju som sagt onödigt att röntga en gång till i onödan men de är väl bara att göra som de säger.

 

Det känns så onödigt
Bildkälla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen