Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hösten fylls på, det är dags att boka mig nu! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hösten fylls på, det är dags att boka mig nu!

Hösten fylls på, det är dags att boka mig nu!

Jag kan ärligt erkänna att jag inte lagt ner så mycket tid för att marknadsföra mina föreläsningar i höst. Jag hade en känsla av att det skulle lösa sig ändå och jag trodde att det skulle rasa in föreläsningar i augusti för så har det varit tidigare år. Dock hade jag fel för vi är bara i juni och nu fylls hösten på ilfart. Så du om att du vill boka mig som föreläsare under sista halvan av 2018 så är det dags att göra det nu. Eftersom jag jobbar med annat så kan jag bara ha ett viss antal och det är inte många datum kvar nu. Du kan läsa mer om min föreläsningar här!
Det är självklart även okej att boka upp mig för 2019 redan nu;)

För bokningar, frågor och prisuppgifter maila: info@joannahalvardsson.se

Föreläsningar som är öppna för allmänheten:

12/9 Karlstad, läs mer och boka biljett här!
10/10 Göteborg, läs mer och boka biljett här!

det är dags att boka mig nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *