Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Full fart – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Full fart

Full fart

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag planerade in den här veckan. Det är full fart och jag har tydligen planerat in allt jag ska göra på veckans tre första dagar. I går återgick jag till jobbet på Eldialog efter semestern. Efter jobbet kom mitt boendestöd och planerade kommande veckor. När vi var klara drog jag i väg på sommaravslutning med Hjärnkoll.

Samma tempo

I dag har det gått i samma tempo. Började dagen med sovmorgon, det var härligt. Klockan 11 var jag vid banken på ett möte. Direkt jag var klar så åkte jag till Eldialog och jobbade fyra timmar. Slutade vid fyra och då åkte jag hem och bytte om sen tog jag en promenad på 4,5 km. Klockan 18 kom jag på att jag hade glömt äta lunch i dag, tydligen var vi två som ni ser på bilden nedan;)

Speedway och chill

Nu blir det en lugn kväll i soffan och kolla på Luddes match på tv:n. I morgon blir det lugnare bara två timmars jobb och sen Viktväktarna på kvällen. Då kommer kommer jag få veta hur mycket jag gått upp i vikt på två veckor med All inclusive, spännande!

Full fart

2 reaktioner på “Full fart

    1. Vi planerar in vad jag ska göra på två veckor. Sen gör jag det själv och när det passar vi bestämmer inte tid för när det ska göras bara att de ska innan de kommer nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *