Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag och bloggen är tillbaka! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag och bloggen är tillbaka!

Jag och bloggen är tillbaka!

Hej kompisar, nu är jag och bloggen tillbaka! Den 30 maj blev bloggen hackad och jag satt i bilen påväg till Arlanda. Jag är glad att jag har duktiga kompisar för att i stället för att få panik så kunde jag lämna över allt till min vän Josef. Under tiden som han fixade allt så kunde jag ha semester åt att vila upp mig. Jag är så tacksam för all tid han lagt ner för att hjälpa mig, det är ovärderligt.

Blickar framåt

Nu är det mesta tillbaka igen, det fattas lite bilder och vissa inlägg ser lite konstiga ut. Lite mer ska fixas men det mesta är som innan. Orkar inte hacka upp mig på småsaker så nu kör vi härifrån och blickar framåt. Jag bloggade tillfälligt på en annan blogg när jag var i Kroatien. Inläggen därifrån har jag lagt in här nedan så bläddra ner och kolla så du inte missat något.

Jag och bloggen är tillbaka!

1 reaktion på “Jag och bloggen är tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *